ASSORTIMENT

Afscheid met Bloemen heeft een prachtige collectie rouwbloemen samengesteld. In het overzicht hieronder kun je alle rouwarrangementen & rouw- en troostboeketten bekijken.

Ik maak elk bloemstuk op maat en haal voor elke opdracht zelf de bloemen bij de veiling. Heb je specifieke wensen of vragen over de mogelijkheden of de collectie? 

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden en als je wilt kom ik bij je langs voor een persoonlijk gesprek over je wensen.

COLLECTIE

Afscheid met Bloemen

Assortiment

Of je nu op zoek bent naar een klassiek, lieflijk, stoer of exotisch bloemstuk. Met of zonder bijpassend lint, bont en kleurrijk of juist ingetogen. Laat je inspireren en bekijk het bijzondere assortiment rouwarrangementen, rouw- en troostboeketten van Afscheid met Bloemen.

Speciale wensen of gewoon iets vragen?
Bel 085-0487271. Je bereikt ons elke dag van 09:00 - 21:00 uur.

Neem een kijkje in het meest uitgebreide rouwassortiment

Is er iemand die je kent overleden en wil je de nabestaanden laten blijken dat je met ze meeleeft? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Afscheid met Bloemen. We hebben in onze webshop het mooiste rouwassortiment voor je klaarstaan. Je kunt er dan ook op rekenen dat je bij ons een rouwboeket gaat vinden waarmee jij je persoonlijke wensen aan de nabestaanden duidelijk kunt maken. In ons rouw assortiment hebben we een groot aantal verschillende bloemen en boeketten. Of je nu specifiek een rouwboeket of een troostboeket zoekt, wij hebben dit voor je in ons assortiment staan.

Het mooiste rouw assortiment van Nederland

Bij Afscheid met Bloemen werken we samen met een groot aantal bloemisten, die door heel Nederland verspreid zitten. We raden je dan ook aan om vooral eens een kijkje bij ons te komen nemen als je op zoek bent naar het mooiste boeket om je gevoelens mee uit te drukken. Er is geen betere manier om je medeleven kenbaar te maken dan door hier een mooi boeket voor te laten maken. Op onze website heb je de keuze uit een groot aantal verschillende boeketten, maar je kunt er ook voor kiezen om hier een persoonlijk element of idee aan toe te laten voegen.

Een prachtig rouwboeket bestellen

Neem vandaag nog een kijkje in ons rouwassortiment als je op bijzondere wijze afscheid wil nemen van iemand. Een prachtig boeket is een manier die laat zien dat je meeleeft. Mooie bloemen kunnen troost geven en zijn een mooie herinnering aan de eveneens mooie manier waarop afscheid is genomen. In ons rouw assortiment hebben we de mooiste boeketten voor je klaarstaan, die je heel makkelijk bij ons kunt bestellen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We zijn hier elke dag voor bereikbaar van 9 tot 9.

1 - 40 van 94 items