INSPIRATIE

BLOEMEN
Een bloemstuk of
volledig arrangement

Op deze pagina vind je ter inspiratie een aantal foto’s van mijn bloemwerk. Van grote kistbloemstukken tot kleine boeketjes voor op tafel. Het is mooi om het samen een geheel te laten zijn. En er zijn vele stijlen mogelijk.

Modern – Klassiek – Ingetogen – Kleurrijk – Eigentijds – Herfst – Voorjaar – Lief – Natuurlijk – etc. 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Op de pagina assortiment vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden in rouwbloemwerk voor een uitvaart, crematie of begrafenis. 

Klik op de foto's voor een vergroting
AFSCHEID MET BLOEMEN FOTOBOEK

Wil je liever persoonlijk door het ‘Afscheid met Bloemen’ assortiment bladeren? Er is een prachtig fotoboek beschikbaar met daarin een overzicht van de mooiste rouwarrangementen, rouw- en troostboeketten. Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

TIP: BLOEMEN mee naar huis

Vraag je uitvaartverzorger om na de afscheidsdienst kleine boeketjes te maken van het bloemwerk en deel die uit aan vrienden en familie. Zo neemt iedereen een kleine herinnering mee naar huis. Het is een prachtige manier om langer te genieten van de prachtige bloemen na een uitvaart. 

Veel gestelde Vragen

Naast rouwbloemen maak ik ook bloemarrangementen voor andere gelegenheden zoals een huwelijk, jubileum of aankleding van een locatie. 

Bij het afleveren van de bloemen vertel ik je graag hoe je deze het langste mooi kunt houden. 

Ik lever voornamelijk in de regio Haarlem en Haarlemmermeer maar ik heb een groot netwerk van bloemisten en kan door heel Nederland kwaliteit leveren.

Heb je een andere vraag? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik neem graag de tijd voor je.