Bloemist / Stylist

Ruth Otten

Ik werk het liefste achter de schermen en vind het eerlijk gezegd doodeng om mijn naam zo groot op deze website te zien. Maar hoe mooi mijn vak is zou ik het liefst van de daken schreeuwen. 

Betekenisvolle bloemstukken maken is wat ik het liefste doe. Ik wil graag dat mijn bloemwerk troost biedt en een mooie herinnering brengt. 

Op de veiling zoek ik naar de juiste bloemen en kleuren, om daarmee aan de slag te gaan in mijn atelier en iets bijzonders creëren voor een familie. 

MIJN GROTE PASSIE

Mensen & Bloemen

Ik ben sinds 2007 actief als bloemist-arrangeur. Eerst met een atelier in Cruquius maar sinds onze verhuizing naar Hoofddorp heb ik een eigen werkruimte aan huis. Vanuit dit atelier verzorg ik bloemenarrangementen in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. 

Met mijn liefde voor mensen en bloemen zie ik het als een voorrecht om de afscheidsbloemen te verzorgen bij een uitvaart. Mijn passie is het combineren van prachtige bloemen en op deze manier de emotie vorm te geven in bijzonder bloemwerk”

BLOEMEN

MET BETEKENIS

WAT ANDEREN ZEGGEN

REVIEWS VAN KLANTEN

Ruth heeft de bloemen verzorgd bij de uitvaart van mijn moeder. Het was zo mooi en helemaal afgestemd op mijn moeders favoriete bloemen en kleuren. Wat een vakvrouw!

Kathalijne Bakker

We konden thuis in alle rust onze voorkeuren bespreken en Ruth heeft die wensen vertaald in een prachtig stuk voor op de kist en een speels bloemenhart van de kleinkinderen

Annemarie de Grent

In een verdrietige tijd brachten de bloemen van Ruth troost. We hebben de bloemen na het afscheid mee naar huis genomen en nog twee weken met een mooie herinnering naar kunnen kijken.

Hans Monet

uitvaartondernemers

SAMENWERKEN

Ik werk samen met verschillende uitvaartondernemers en ik vind het zo dankbaar om met mijn bloemen bij te kunnen dragen aan het verzorgen van een mooi afscheid. Ben jij werkzaam in de uitvaartbranche en wil je kennismaken? Neem contact met mij op, ik drink graag een kop koffie met je.